• Een steektrap met houten treden en verticale spandraden in een ruimte met parketvloer, ramen en Perzische vloerkleden.
  • Deuren in een hal met daarin een wenteltrap, een koperen plantenpot met hangplant en een beeldje.
  • explore the

    edge between

    stairs and art

EeStairs Trappenspecialist

Staat u er wel eens bij stil welke kanten u uitkunt met een trap? Een bijzondere trap wekt fascinatie op. Bewondering, als perfecte combinatie van functionaliteit en design. Of het nu gaat om uw woning of winkel, kantoor of project. Trappenspecialist EeStairs maakt van trappen iets unieks. Met een flinke dosis lef, door verder te gaan waar anderen stoppen.

EeStairs is een internationale trappenspecialist met vestigingen over de hele wereld. Wij hebben alle kennis en kunde in huis om u een bijzondere trap te leveren, waar op de wereld u zich ook bevindt. Tijdens het gehele traject heeft u te maken met specialisten die uw taal spreken en die hun vak verstaan. Wij staan voor u klaar van ontwerp tot productie en van realisatie tot plaatsen.

 

Onze trappenspecialisten ontmoeten u  graag in onze studio. Voor een kennismakingsgesprek of voor een bespreking van uw project. U kunt per telefoon of email een afspraak maken, dan zorgen wij dat de koffie klaar staat.

Contactgegevens » Meet the creatives »