Een natuurstenen vloer en een gestuukte muur met stopcontacten en daartussen een trap met balustrade en muurleuning.

O-Ther – Balustrades op maat

EeStairs biedt u met standaard modellen een ruime keuze aan EeStairs® balustrades. Toch begrijpen we dat zelfs dit aanbod niet altijd naadloos aansluit bij wat een opdrachtgever in gedachten heeft. Daarom heeft EeStairs een groep balustrades die we bij geen van onze andere groepen kunnen indelen. Balustrades die zich onderscheiden in materiaal, vorm, toepassing of afwerking. Andere modellen, die vallen onder de EeStairs® O-Ther balustrades.

Hoewel elke balustrade van EeStairs maatwerk biedt, geldt dit bovenal voor onze O-Ther modellen. Het gaat om bijzondere balustrades, die perfect dienen aan te sluiten bij uw wensen. Dat vraagt om precisiewerk, om een model dat volledig past bij wat u zelf met een balustrade voor ogen heeft. EeStairs gaat er graag mee aan de slag. Welk bijzonder model heeft u in gedachten?

Ontdek onze O-Ther balustrades >>

De EeStairs® O-Ther balustrades

Een diagonaal kruis, in een vierkant of kokervorm. Het levert een bijzondere vulling op, die de basis vormt van de O-Ther 6-01 balustrade van EeStairs. De balustrade is een prachtige blikvanger voor zowel binnen als buiten. Geeft u toch de voorkeur aan een ander model? Laat u dan inspireren door ons overzicht van O-Ther 6-99 balustrades!

Wilt u meer informatie over de EeStairs® O-Ther balustrades? Onze adviseurs vertellen u tijdens een vrijblijvend adviesgesprek graag meer.