Houten treden met antislip strippen, langs een gesloten balustrade en voor een witte zuil en glazen pui.

Fill - 'Gesloten' balustrades

Zoals u met een EeStairs® trap een prachtig statement kunt maken, zo kan dat uiteraard ook met EeStairs® balustrades. Zeker als u kiest voor een van onze Fill modellen. Met deze 'gevulde' balustrades voegt u een wezenlijk element toe aan een omgeving. Solide, stevig, soms ook wel statig: om een Fill balustrade van EeStairs kunt u nauwelijks heen. Dat heeft zo z'n charme. Deze balustrades behoren niet voor niets tot de populairste binnen ons hele aanbod.

EeStairs® Fill balustrades mogen overal geplaatst worden. De dichte wanden kunnen we uitvoeren in bijvoorbeeld hout, staal of RVS. En wat dacht u van een perforatie in het midden van een paneel? Juist met zo'n opvallende, speelse toevoeging zorgt u ervoor dat een Fill balustrade ondanks de gevulde structuur toch een prachtige verbinding vormt tussen twee verdiepingen.

Ontdek onze Fill balustrades >>

De EeStairs® Fill balustrades

De Fill balustrades van EeStairs vallen niet alleen op, ze zijn ook erg veilig. Dit komt door de dichte structuur, die ervoor zorgt dat geen van de modellen uit deze serie makkelijk over te klimmen is. Neem bijvoorbeeld de Fill 5-01, die dankzij de perforatiestructuur ook goed is toe te passen binnen elke omgeving.

Met de Fill 5-02 geeft u diezelfde omgeving een onverwoestbaar uiterlijk. De panelen van dit model zijn van staal, wat de balustrade erg geschikt maakt voor in een school of openbaar gebouw. Ook de Fill 5-03 oogt erg solide, al zorgt dit model ook zeker voor een bepaalde grandeur.

Dat de dichte structuur van deze serie balustrades niet tot een kille uitstraling hoeft te leiden, bewijst de Fill 5-04 uitvoering. Deze balustrade is van hout. Vriendelijk, warm en in veel omgevingen toe te passen. Mocht u ondanks dit ruime aanbod toch op zoek zijn naar een model dat nog beter aansluit bij uw wensen, laat u dan inspireren door ons overzicht van Fill 5-99 modellen. U heeft volop keuze!

Wilt u meer informatie over de EeStairs® Fill balustrades? Onze adviseurs vertellen u tijdens een vrijblijvend adviesgesprek graag meer.

Vanaf € 300 p/m*