Een trap met houten treden en een balustrade met RVS-net tussen een betonnen wand en metalen spijlen.

Air – Luchtige balustrades

Mooie balustrades, daar doen we bij EeStairs niet al te luchtig over. Toch maken we voor EeStairs® Air balustrades graag een uitzondering. Het is juist de luchtigheid die deze modellen typeert, waarbij het zicht op de omgeving een mooie combinatie vormt met veiligheid. Alle EeStairs® Air balustrades voldoen aan de regelgeving, zijn onderhoudsarm en zeer transparant. Dit dankzij het gebruik van materialen als gaas en strekmetaal.

De Air balustrades van EeStairs komen vooral mooi tot hun recht in een kantooromgeving. Ook zijn ze vanwege de grote transparantie ideaal voor op bijvoorbeeld een dakterras. Functionaliteit en esthetiek komen binnen deze modellen prachtig samen. Ze zijn een lust voor het oog, als prachtige aanvulling op een omgeving waarin juist lucht en licht zoveel waarde toevoegen.

Ontdek onze Air balustrades >>

De EeStairs® Air balustrades

Met de EeStairs® Air balustrades weet u zeker dat het zicht op de omgeving grotendeels intact blijft. Zo ook wanneer u voor onze Air 4-01 balustrade kiest. Deze uitvoering maakt prachtig gebruik van het zogenaamde wybertjespatroon, dat het model een speels karakter geeft.

Ook de Air 4-02 balustrade laat zien dat een transparant uiterlijk de veiligheid niet in de weg hoeft te staan. De RVS-netten bieden voldoende stevigheid, terwijl de open structuur van de balustrade behouden blijft. Hetzelfde geldt voor de Air 4-03 balustrade: een uitvoering in staal, met een robuust en tóch luchtig uiterlijk.

Gaat u liever voor een iets 'zachtere' uitstraling? Dan is de nylon vulling van de Air 4-04 balustrade een mooi alternatief. Of laat u inspireren in het overzicht van Air 4-99 balustrades. U zult zien: met de Air balustrades van EeStairs kunt u vele kanten uit. Zowel qua materiaal, uitvoering als afwerking.

Wilt u meer informatie over de EeStairs® Air balustrades? Onze adviseurs vertellen u tijdens een vrijblijvend adviesgesprek graag meer.

Vanaf € 180 p/m*