Een stalen steektrap tussen een blauw gestuukte muur en een stalen balustrade met spijlen en handleuning.

TopDown – Balustrades met spijlen

Verticale lijnen accentueren de hoogte en geven bovendien een gevoel van veiligheid. Beide aspecten komen prachtig samen in de EeStairs® TopDown balustrades. Deze 'verticale' modellen komen vooral tot hun recht in het trappenhuis van een appartementencomplex of kantoorgebouw. Al kunt u de TopDown balustrade uiteraard ook toepassen binnen uw woning of winkel.

Door slim en creatief om te gaan met de afstand tussen de spijlen, kan een TopDown balustrade naast een gevoel van veiligheid ook een speels, luchtig karakter krijgen. Bovendien blijkt een 'verticale' balustrade vaak de meest eenvoudige oplossing, die vrijwel altijd voldoet aan de regelgeving. Daarnaast zijn de EeStairs® TopDown balustrades er in meerdere uitvoeringen, waarbij u voor wat betreft het materiaal kunt kiezen uit RVS of staal.

Ontdek onze TopDown balustrades >>

EeStairs® TopDown balustrades

Kiest u voor een TopDown balustrade van EeStairs, dan krijgt u een model dat zekerheid biedt. De uitvoering en de afstand tussen de spijlen zorgen ervoor dat de balustrades lastig over te klimmen is. Een aspect dat bijvoorbeeld mooi tot uiting komt in onze TopDown 3-01 balustrade. Dit model kent erg veel stripmaten, en heeft altijd een massieve uitvoering.

Dat veiligheid niet ten koste hoeft te gaan van een mooie afwerking, laat de TopDown 3-02 balustrade perfect zien. Het model heeft onze WeldLess techniek, die lassen onzichtbaar maakt. De TopDown 3-02 is zowel op stijgende als vlakke delen toe te passen, wat ook geldt voor de TopDown 3-03 balustrade. Deze uitvoering heeft zowel een boven- als onderregel, waar de spijlen tussendoor lopen.

Met de TopDown 3-04 kiest u voor een balustrade die het 3-03 model nog wat verder doorvoert, met een handleuning op de bovenregel. Gaat u toch liever voor een andere 'verticale' balustrade? Kijk dan eens in ons overzicht van TopDown 3-99 modellen. Grote kans dat EeStairs u alsnog de balustrade realiseren waar u naar zoekt.

Wilt u meer informatie over de EeStairs® TopDown balustrades? Onze adviseurs vertellen u tijdens een vrijblijvend adviesgesprek graag meer.

Vanaf € 150 p/m*