Een RVS balustrade met knieregels op zwevende houten treden en voor een grof gestuukte muur

FlatRhythm – Balustrades met knieregels

EeStairs® Balustrades lopen gelijkvloers, als balkonhekwerk. Of langs een trap, schuin omhoog. Wilt u het horizontale karakter van een balustrade nog eens extra benadrukken? Dan bieden onze FlatRhythm modellen u wellicht de uitvoering waarnaar u op zoek bent. Dankzij de knieregels of spandraden die over de hele breedte lopen, ogen deze modellen vlakker dan de andere balustrades van EeStairs.

Doordat de openingen tussen de draden of knieregels soms behoorlijk groot zijn, mogen we EeStairs® FlatRhythm balustrades niet altijd uitvoeren. Veiligheid staat immers voorop. In woningen komen FlatRhythm balustrades dan ook niet vaak voor. Al speelt ook de omgeving een rol: soms mag een model niet gelijkvloers, maar wel op een trap staan. Vraag EeStairs gerust naar de mogelijkheden.

Ontdek onze FlatRhythm balustrades >>

De EeStairs® FlatRhythm balustrades

Hoewel we onze FlatRhythm Balustrades niet altijd en overal mogen uitvoeren, biedt EeStairs u met deze 'horizontale' balustrades toch nog een heel ruime keuze. Wat dacht u bijvoorbeeld van de FlatRhythm 2-01? De vulling van deze balustrade bestaat uit knieregels die u zowel in hout, RVS als staal kunt laten uitvoeren. Ook voor de afwerking van het materiaal heeft u meerdere mogelijkheden.

Met de FlatRhythm 2-02 kiest u niet voor knieregels, maar voor spandraden als vulling. Deze zorgen ervoor dat de omgeving prima tot zijn recht komt. Bovendien is deze EeStairs® balustrade ook geschikt voor stijgende delen. Gaat u voorkeur uit naar een andere 'horizontale' balustrade? Neem dan een kijkje in ons overzicht van FlathRhythm 2-99 modellen. Wie weet, zit de door u gewenste balustrade daar wel bij!

Wilt u meer informatie over de EeStairs® FlatRhythm balustrades? Onze adviseurs vertellen u tijdens een vrijblijvend adviesgesprek graag meer.

Vanaf € 150 p/m*