• Een trap met glazen balustrades en RVS handleuning in een hal met granieten vloer en glazen deuren.
  • Een trap met houten treden en een balustrade met RVS-net tussen een betonnen wand en metalen spijlen.
  • explore the

    edge between

    stairs and art

Missie | Visie

Missie

Wij willen passie zien en voelen in alles wat we doen en maken. De passie voor een mooi ontwerp. Het juiste gevoel, bij een uniek product. Dat is waar EeStairs voor gaat. We maken het onszelf daarmee niet gemakkelijk. De lat ligt hoog, telkens weer. Of we nu leveren aan een particulier, bedrijf of instelling. Onze klanten waarderen EeStairs voor de betrokkenheid en hoge mate van professionaliteit.

Wij vinden dat onze klanten recht hebben op het beste product. En voelen ons daar ook ná oplevering verantwoordelijk voor. Simpel gezegd komt het erop neer dat we van alle design trappenspecialisten in de wereld de beste willen zijn. Een missie waarvoor we hard ons best doen.

Visie

Wij stellen kwaliteit voorop. In ontwerp en uitvoering, voor nu en in de toekomst. Die doelstelling kunnen we alleen waarmaken met goed personeel. In alle disciplines is gekwalificeerd personeel aanwezig waardoor wij kwaliteit kunnen garanderen. Gereedschap, werkplek en veiligheid voldoen aan de strengste eisen en zijn optimaal ingericht om tot het gewenste eindresultaat te komen.

 

Bovendien zijn de gebruikte materialen van eerste klas kwaliteit. We kijken wereldwijd naar het aanbod van materialen, waardoor wij als eerste een selectie kunnen maken uit het geboden materiaal. Samen vormt dit alles de juiste basis voor een unieke EeStairs® trap of balustrade. Als product waar wij, maar ook onze klanten trots op zijn.

 

Contactgegevens » Bekijk onze trappen»