• Een trap met glazen balustrades en RVS handleuning in een hal met granieten vloer en glazen deuren.
 • Een trap met houten treden en een balustrade met RVS-net tussen een betonnen wand en metalen spijlen.
 • for beauty

  between levels

Maatwerk trappen

Een bijzondere EeStairs® trap wekt fascinatie op. Bewondering, als perfecte combinatie van functionaliteit en design. EeStairs maakt van trappen dan ook graag iets unieks. Dat doen we met een flinke dosis lef, door verder te gaan waar anderen stoppen. Creativiteit speelt een belangrijke rol, net als inlevingsvermogen. We gaan niet aan de slag voordat we een goed beeld hebben van uw wensen.

Met een EeStairs® trap kunt u alle kanten uit. Of u nu kiest voor een custom, standard of Co-Creation design.

Bekijk onze trappen »

Custom Design

Samen met onze ontwerpers geven we vorm aan uw unieke en persoonlijke EeStairs® trap. Natuurlijk kijken we naar wat praktisch uitvoerbaar is, al zien we dat niet als beperking. Met de mooiste en beste vernieuwingen kunnen we immers alle kanten uit!
Meer informatie

Standard Designs

EeStairs heeft een uitgebreid aanbod van betaalbare EeStairs® trapontwerpen.  Als standaard model, maar toch uniek. Modern of klassiek, strak of speels. Bekijk de mogelijkheden op deze site. U zult zien: een EeStairs® Standard Design trap tilt elke omgeving naar een hoger plan. Meer informatie

Co-Creation

U werkt als aannemer of architect? En u wilt een ontwerp werkelijkheid laten worden? Dan helpt EeStairs u daar graag bij. We voeren het ontwerp uit zoals u dat op papier heeft staan, geven advies en zorgen voor de plaatsing van de trap. Precies zoals u dat voor ogen heeft. Meer informatie

Van ontwerp tot trap in 7 stappen

 1. Introductie en oriëntatie

  U bezoekt onze website nadat u over ons heeft gehoord, gelezen of gezien. Hopelijk geeft onze site u al een goede indruk van de mooie producten die wij maken en de mogelijkheden die u heeft. Uiteraard kunt u ook een van onze EeStairs brochures aanvragen. Wij zullen u deze digitaal of per post toezenden.

 2. Kennismaking en inventarisatie

  Wij nodigen u van harte uit voor een kennismakingsgesprek in onze studio met een van onze adviseurs. Op basis van zo veel mogelijk relevante informatie maken wij een volledige inventarisatie van uw wensen, smaak en budget. Met deze informatie kunnen wij u adviseren over de materialen, mogelijkheden, regelgeving en beperkingen. Bezoek is op afspraak en op elk moment dat het u uitkomt.

 3. Visualisatie en offerte

  U heeft vertrouwen in onze werkwijze, kennis en kunde en u wilt weten hoe uw ontwerp er in werkelijkheid uit komt te zien?  Of wilt u weten of uw droomtrap binnen uw budget past? Wij voorzien u dan graag van een maatwerk visualisatie of concrete offerte.

 4. Opdracht

  Kan EeStairs met uw trap aan de slag? Na het verlenen van de opdracht bepalen wij samen met u en andere betrokkenen het ideale moment van leveren. We maken een uitvoerige beschrijving van uw EeStairs® trap en onze afspraken. Zo weet u vanaf het begin waar u aan toe bent.

 5. Inmeten en uitwerken

  De eerste fase van het productieproces gaat van start. Wij komen zelf op locatie de omgeving opnemen en opmeten om zo eventuele bouwafwijkingen te verwerken. Daarna werken we de productietekeningen uit en sturen u die ter controle toe.

 6. Voortgang

  Benieuwd naar hoe het project vordert? Maak dan een afspraak met onze adviseur of projectleider om een kijkje te nemen in onze werkplaats. Wij zijn trots op wat we maken en delen dit graag met u.

 7. Aflevering en nazorg

  De medewerkers van EeStairs monteren op het afgesproken moment uw unieke EeStairs® trap. Uiteraard lopen we na afloop samen met u het hele traject na.

  Wij willen onze trots graag met anderen delen. Van nagenoeg al onze trappen maken wij na afloop foto's, voor onze verzameling handgemaakte kunstwerken.

Klik op 1 van de 7 stappen links voor meer informatie.