Nieuws

feb 2017

Kunstzinnig en zeer veilig

Een gewaagde, maar zeer veilige balustrade is dé eyecatcher van het vernieuwde trappenhuis in het ABC Hotel in Blankenberge (België).

Lees verder »

feb 2017

Italiaans design in Amsterdam

Bellissima! EeStairs realiseerde deze design wenteltrap met glazen balustrade voor Emporio Armani in Amsterdam.

Lees verder »

feb 2017

DNV GL kiest voor ´natuurlijke pracht´

Rijk aan contrast, maar toch volledig in balans. EeStairs realiseerde deze stijlvolle wenteltrap voor DNV GL in Arnhem.

Lees verder »

nov 2016

´Zwevende´ designtrappen in statig herenhuis

Dat design en functionaliteit uitstekend samengaan, bewijst EeStairs met deze juweeltjes van trappen in Amsterdam. Gerealiseerd op basis van een ontwerp van architect Jan des Bouvrie.

Lees verder »

nov 2016

Van engineering tot prachtige trap

Van tekening tot indrukwekkend eindresultaat. Bij EeStairs realiseren we uw droomtrap. Als trappen professionals kunnen we het gehele bouwproces voor u verzorgen.

Lees verder »

nov 2016

1m2 perfecte oplossing voor studentenwoningen

De 1m2-trappen van EeStairs bleken de perfecte oplossing om extra leefruimte te creëren in de nieuwe studentenwoningen in het Anatomiegebouw van campus BoerHaave in Leiden.

Lees verder »

nov 2016

Blikvanger voor BNP Paribas

Een verbazingwekkende monolitische wenteltrap is dé blikvanger van het nieuwe kantoor van BNP Paribas Fortis in Gent (BE). EeStairs realiseerde de trap in slechts 3,5 maand, van engineering tot oplevering.

Lees verder »

sep 2016

Indrukwekkende trap voor Vreugdenhil

EeStairs heeft samen met Maas Architecten een indrukwekkende trappen mogen ontwerpen voor het kantoor van Vreugdenhil in Nijkerk. Een zeer prettige samenwerking die geleidt heeft tot een prachtig eindresultaat.

Lees verder »

sep 2016

'Jungle' in Amsterdams Appartement

Modern en ´ergonomic style´ ontmoeten elkaar in deze woning aan het Mahlerplein in Amsterdam. Een bijzondere samenwerking tussen EeStairs en interieurarchitect Peter Fink.

Lees verder »

sep 2016

45 meter lange balustrade Le Toison D'Or

EeStairs België kreeg de opdracht om de mooie, maar complexe, gebogen glazen balustrade te ontwikkelen voor de wenteltrap van Le Toison D’Or, een nieuw architectonisch hoogstandje in Brussel.

Lees verder »

sep 2016

Interview Erick van Egeraat

De functionaliteit van een trap kan op twee manieren worden omschreven: als de kortste verbinding tussen twee verdiepingen of als een comfortabele verbinding tussen twee verdiepingen. Een verschil in benadering dat verstrekkende gevolgen heeft voor de manier van ontwerpen en fabriceren.

Lees verder »

jul 2016

groovEe™ by EeStairs

groovEe™ by EeStairs is een innovatief systeem dat de toepassing van glazen balustrades op betonnen balkons voorgoed verandert. Met groovEe™ kiest u voor snelle levering, eenvoudige montage en een esthetisch hoogwaardig product.

Lees verder »

jul 2016

EeStairs draagt bij aan industrieel interieur GustoMSC

JHK Architecten heeft in nauwe samenwerking met GustoMSC, een ontwerp gemaakt voor de transformatie van het historische gebouw De Timmerfabriek naar een levendige en moderne kantoorruimte. De verdiepingen van deze voormalige scheepstimmerwerkplaats worden op een bijzondere manier met elkaar verbonden door twee imposante lange trappen van EeStairs.

Lees verder »

mei 2016

Sculpturale trap verenigt oud en nieuw in Brussels erfgoed

Toen LD2 Architecture de opdracht kreeg om het ontwerp voor de renovatie van een prachtig neoclassicistisch gebouw in hartje Brussel te voltooien, stond voor hen de balans tussen behoud en modernisering voorop. EeStairs mocht een bijdrage leveren met een sculpturale trap die oud en nieuw verenigt.

Lees verder »

mei 2016

EeStairs wint Architizer A Award

EeStairs streeft er altijd naar om innovatieve ideeën en unieke trappen te ontwerpen en realiseren. Bijzondere creaties die ook geschikt zijn voor deelname aan internationale ontwerpwedstrijden. Tijdens het meest recente Architizer A+ Awards event, een prestigieuze prijsuitreiking voor de allerbeste architectuur en producten ter wereld, heeft de EeStairs MindStep® trap maar liefst twee awards gewonnen.

Lees verder »
Een camera die een foto maakt van twee schilderijen, waarop de gewonnen ontwerpen afgebeeld staan. Een camera die een foto maakt van twee schilderijen, waarop de gewonnen ontwerpen afgebeeld staan.

mrt 2016

EeStairs Design Competition 2016

De tweede editie van de EeStairs Design Competition heeft zijn hoogtepunt bereikt. Uit maar liefst 200 inzendingen uit de hele wereld, hebben de jury en het publiek de uiteindelijke winnaars gekozen. De wedstrijd zet jonge ontwerpers in de schijnwerpers en daagt hen uit om een trap of balustrade te ontwerpen met een uitzonderlijk design en een toegevoegde waarde voor de omgeving.

Lees verder »
Een brede trap met houten afwerking. De eikenhouten treden worden versterkt met staal. Glazen balustrade. Een brede trap met houten afwerking. De eikenhouten treden worden versterkt met staal. Glazen balustrade.

mrt 2016

Blikvangers als warm welkom in atrium The Edge

The Edge, het nieuwe hoofdkantoor van Deloitte en AKD, is gelegen aan de Zuidas van Amsterdam en is het duurzaamste gebouw ter wereld. Twee imposante trappen en glazen balustrades van EeStairs voegen een extra dimensie toe aan de indrukwekkende uitstraling van dit dynamische gebouw.

Lees verder »
Een wenteltrap met heldere glazen borstwering en natuur eiken treden. Er staan tassen in de winkel opgesteld.  Een wenteltrap met heldere glazen borstwering en natuur eiken treden. Er staan tassen in de winkel opgesteld.

mrt 2016

EeStairs Co-Creator restyling boetiek Longchamp Luik

Marcel Boom Interiors kreeg als partner van Longchamp Paris de opdracht als interieurbouwer om de grondige restyling van de Longchamp boetiek te Luik uit te voeren. Op vraag van Laurent Boom stapte EeStairs BE nv als Co-Creator mee in dit project.

Lees verder »
Een zwevende spiltrap zonder centrale kolom, met op de voorgrond een boom. Een zwevende spiltrap zonder centrale kolom, met op de voorgrond een boom.

mrt 2016

Unieke zwevende spilloze spiltrap

Hamhuis Architecten heeft met de hulp van EeStairs twee spectaculaire trappen gerealiseerd voor een prachtige villa in Dedemsvaart. Een modern strak huis met een eigentijdse interpretatie van een traditionele koloniale woning. Een bijzonder ontwerp dat perfect opgaat in de groene omgeving met bomen, weilanden en de kabbelende rivier de Reest.

Lees verder »
Bovenaanzicht van een wenteltrap, daarnaast werkplekken met bureaustoelen en computers en een wachtruimte. Bovenaanzicht van een wenteltrap, daarnaast werkplekken met bureaustoelen en computers en een wachtruimte.

dec 2015

Designtrap artistiek middelpunt Mediahuis

Onder leiding van architectenbureau ELD partnership heeft het Antwerpse hoofdkantoor van mediabedrijf Mediahuis, uitgever van onder meer De Standaard en Gazet van Antwerpen, een metamorfose ondergaan. De verdiepingen in het gebouw worden verbonden door een spiraalvormige designtrap die symbool staat voor de interactie en verbondenheid in het bedrijf.

Lees verder »
Een zwevende trap met bordes, witte muren met een raam en stenen op de grond. Een zwevende trap met bordes, witte muren met een raam en stenen op de grond.

dec 2015

Industrieel-chique zwevende trap in moderne villa

Voor een te verbouwen villa in de omgeving van Utrecht mocht EeStairs, naar ontwerp van Tanya van Leeuwen Interieurarchitectuur, deze aansprekende zwevende trap uitvoeren, ook wel Co-Creation by EeStairs genoemd. De trap heeft bijzondere driehoekige zwevende treden en geeft een opvallende nieuwe kijk op minimalistische esthetiek.

Lees verder »
Senior staircase designer Geoffrey Packer. Senior staircase designer Geoffrey Packer.

dec 2015

EeStairs at work

EeStairs kan een beroep doen op meer dan vijftien jaar ervaring in het engineeren, fabriceren en installeren van trappen van de hoogste kwaliteit, maar wil zich nog meer profileren als creatief bedrijf. Hiervoor kan EeStairs onder andere bouwen op Geoffrey Packer, Senior Designer.

Lees verder »
Een woningconcept geinspireerd op het spelletjesprincipe Tetris, door blokken van kamers op elkaar te zetten. Een woningconcept geinspireerd op het spelletjesprincipe Tetris, door blokken van kamers op elkaar te zetten.

okt 2015

EeStairs partner van Tetris House

EeStairs is gekozen als partner van het vernieuwende Tetris House project in Leimuiden. Tetris House is door architect Janjaap Ruijssenaars (Universe Architecture) ontwikkeld als een innovatief woningconcept geinspireerd op het spelletjeprincipe Tetris.

Lees verder »
Glazen trappen boven elkaar in een atrium, met een hanglamp, zwarte muren, schilderij en planten. Glazen trappen boven elkaar in een atrium, met een hanglamp, zwarte muren, schilderij en planten.

sep 2015

Samenspel glazen trappen LIMES

Fiscaal adviesbureau LIMES International b.v. is verhuisd naar een speciaal voor hen ontworpen kantoor in Valkenburg, Zuid-Holland. STOL architecten heeft het opvallende gebouw ontworpen en is ook verantwoordelijk voor het interieur met als blikvanger het samenspel van de trappen in het centrale atrium.

Lees verder »
EeStairs-werknemers aan het werk in overall in de werkplaats. EeStairs-werknemers aan het werk in overall in de werkplaats.

sep 2015

EeStairs at work

EeStairs heeft jarenlange ervaring met het ontwerpen, fabriceren en monteren van bijzondere trappen en balustrades in winkels, bedrijven, woningen en zelfs schepen. Doordat wij het hele proces van ontwerp tot productie en plaatsing in eigen hand hebben, kunnen we onze klanten in verschillende fases van hun project van deskundig advies voorzien en het maatwerk leveren waar zij naar op zoek zijn.

Lees verder »

sep 2015

EeStairs Design Competition 2015

EeStairs organiseert voor de tweede keer de Design Competition. Deze ontwerpwedstrijd is voor (jonge) ontwerpers en studenten, maar ook voor ieder ander die mee wil doen. De trappenspecialist EeStairs is op zoek naar ontwerpers die een trap of balustrade niet alleen zien als een functioneel onderdeel van een gebouw en die hun praktisch inzicht en artistieke verbeelding weten te combineren in een uitzonderlijk ontwerp.

Lees verder »
Ruimte met daarin fauteuils met hoofdsteun, ronde tafel, rode ronde bank met daarin een boom, rond vloerkleed, liften, hanglampen en rechthoekige vloertegels. Ruimte met daarin fauteuils met hoofdsteun, ronde tafel, rode ronde bank met daarin een boom, rond vloerkleed, liften, hanglampen en rechthoekige vloertegels.

mei 2015

Wenteltrap eyecatcher citizenM Rotterdam

Onder leiding van oprichter Rob Wagemans heeft het team van concrete een nieuwe uitvalsbasis voor de reizende wereldburger ontworpen. Het citizenM hotel in Rotterdam, dat beschikt over 151 luxueuze kamers, is gelegen tegenover de Binnenrotte markt op loopafstand van treinstation Rotterdam Blaak.

Lees verder »
Houten trap met een witte leuning van celmotief, met daarnaast een vaas, witte gestuukte muur. Houten trap met een witte leuning van celmotief, met daarnaast een vaas, witte gestuukte muur.

mei 2015

Stalen sculptuur te Aalst

Reeds in het eerste intakegesprek werd duidelijk dat onze klant reeds lang op zoek was naar een geschikte oplossing als balustrade en handregel voor zijn traphal. Zijn wens was eerder een stalen sculptuur dan een standaard verfijnde oplossing in RVS of glas.

Lees verder »
Ruimte met fauteuils, houten plafond, zakelijke omgeving, wenteltrap met gouden handleuning en glazen balustrade. Ruimte met fauteuils, houten plafond, zakelijke omgeving, wenteltrap met gouden handleuning en glazen balustrade.

mei 2015

Functionele en symbolische wenteltrap OICR

Een trap als schakel voor samenwerking en interactie. Hoe dat uitpakt, blijkt uit het ontwerp van Diamond Schmitt Architects voor het Ontario Institute for Cancer Research (OICR) in de MaRS West Tower in Toronto.

Lees verder »
Een witte kaft met gestanste letters die de tekst 'Explore the edge between stairs en art' vormen. Een witte kaft met gestanste letters die de tekst 'Explore the edge between stairs en art' vormen.

dec 2014

EeStairs brengt het derde EeBook uit

EeStairs is alweer toe aan de derde editie van het EeBook. Het boek vertelt het verhaal van ons bedrijf tot dusver. Inclusief de laatste en meest ambitieuze projecten van de afgelopen tien jaar. Daarnaast bevat deze editie van het EeBook enkele nieuwe features omtrent onze faciliteiten, diensten en activiteiten.

Lees verder »
Een appartement met daarin tafel en stoelen, schilderijen, een houten vide en een 1m2 trap. Een appartement met daarin tafel en stoelen, schilderijen, een houten vide en een 1m2 trap.

dec 2014

43x 1m2 trap in Leiden

Het voormalige anatomiegebouw op de Campus Boerhaave in Leiden, onderdeel van het Leiden Bio Science Park, wordt omgetoverd tot huisvesting voor promovendi en onderzoekers. In het renovatie gedeelte zullen 43 appartementen worden voorzien van een spraakmakend ontwerp van EeStairs: de 1m2 trap.

Lees verder »
Een donkere omgeving waarin het lijkt alsof het EeSoffit materiaal van een wenteltrap een lichtpaarse gloed uitstraalt. Een donkere omgeving waarin het lijkt alsof het EeSoffit materiaal van een wenteltrap een lichtpaarse gloed uitstraalt.

dec 2014

At EeStairs we co-create

Bij EeStairs gaan we telkens weer voor een trap op maat. Dat betekent dat we vooral zoeken naar een ontwerp dat naar wens is van onze klant. Inmiddels heeft EeStairs al vele (internationale) projecten mogen ondersteunen door het bieden van hulp bij het ontwerpen of het visualiseren van een aangeleverd ontwerp.

Lees verder »

okt 2014

DNA trap in Monaco

EeStairs is zeer verheugd dat zij met het ontwerpen en installeren van een op maat gemaakte DNA-trap, een bijdrage hebben kunnen leveren aan de realisatie van een mooi huis in de Franse Rivièra.

Lees verder »
Een witte wenteltrap in een kantoortuin met bureau's, stoelen, kasten, TL-verlichting en een wachtruimte Een witte wenteltrap in een kantoortuin met bureau's, stoelen, kasten, TL-verlichting en een wachtruimte

okt 2014

EeStairs BE nv maakt trap voor Mediahuis

EeStairs BE heeft recent de opdracht gekregen om de trap te realiseren voor het hoofdkantoor van Mediahuis in Antwerpen. Door de toepassing van onze oplossing EeSoffit maken we de strakke vormvaste afwerking van de onderzijde van deze 'monolitische trapstructuur' mogelijk.

Lees verder »
Landscape House, een 3D-print paviljoen, op een grasveld als expositieruimte Landscape House, een 3D-print paviljoen, op een grasveld als expositieruimte

sep 2014

EeStairs Founding Father Landscape House

Onze passie drijft ons om grenzen te verleggen in onze creaties en projecten te ontwikkelen die anderen onmogelijk achten. Dezelfde pasie heeft ons geïnspireerd om Founding Father te worden van het baanbrekende project Landscape House.

Lees verder »
Een stalen wenteltrap met betonnen treden in  een kantoor, voor de glazen wand van een vergaderruimte en aan een kantoortuin Een stalen wenteltrap met betonnen treden in  een kantoor, voor de glazen wand van een vergaderruimte en aan een kantoortuin

aug 2014

Gesloten stalen wenteltrap als Eye-Catcher

Enkele weken na de lancering van EeStairs BE in 2012 werden zij gevraagd om, naar het ontwerp van de architect, een gesloten stalen wenteltrap te realiseren voor Antwerpse Bouwwerken en daarmee een verzachtend, vrouwelijk element aan hun gebouw toe te voegen.

Lees verder »
Een persoon op sokken beloopt de zwevende trap met in de muur bevestigde witte houten treden en een witte stalen handleuning. Een persoon op sokken beloopt de zwevende trap met in de muur bevestigde witte houten treden en een witte stalen handleuning.

aug 2014

Zwevende trappen

Een trap geeft een ruimte een bijzondere uitstraling. Exclusief, als kroon op het interieur. EeStairs zoekt naar het ontwerp dat zowel past in de omgeving als bij het imago en de wensen van de opdrachtgever. Een zwevende trap heeft een zekere luchtigheid, openheid en speelsheid.

Lees verder »
Twee pallets dienen als tafel in een woonkamer die een ruimtebesparende trap in een kast heeft. Twee pallets dienen als tafel in een woonkamer die een ruimtebesparende trap in een kast heeft.

jun 2014

1m2 in a closet

In een voormalige textielfabriek in Deinze (Belgie) heeft AEON Architecten tien lofts gerealiseerd. In samenwerking met de architect heeft EeStairs in een van de lofts een speciale trap geplaatst.

Lees verder »
Petra Musilová en Iury Tiguntsev poseren met hun prijs en champagne op een grasveld met narcissen. Petra Musilová en Iury Tiguntsev poseren met hun prijs en champagne op een grasveld met narcissen.

apr 2014

Winnaars EeStairs Design Competition gepresenteerd

Op 21 maart vond de prijsuitreiking plaats van de geslaagde eerste editie van de EeStairs Design Competition. Hierbij mochten Iury Tiguntsev en Petra Musilová hun prijs in ontvangst nemen. Na een bedrijfspresentatie en rondleiding door de productiehallen, werden de winnaars tijdens de prijsuitreiking officieel gepresenteerd.

Lees verder »
Een glazen bordestrap in een kantoorpand in Deurne. Aan de gestuukte muren hangen schilderijen, waaronder een portret. Een glazen bordestrap in een kantoorpand in Deurne. Aan de gestuukte muren hangen schilderijen, waaronder een portret.

apr 2014

Mooi in eenvoud, glazen designtrap in Deurne

In het kantoorpand van Vescom te Deurne heeft EeStairs recent onder andere deze glazen bordestrap gerealiseerd. Tijdens verschillende ver(nieuw)bouwingsfases heeft het pand een totaal nieuwe uitstraling gekregen en mocht de plaatsing van een designtrap uiteraard niet ontbreken.

Lees verder »
Twee schijnwerpers verlichten een bakstenen muur met daaraan afbeeldingen van een wenteltrap en een fuctionele designtrap. Twee schijnwerpers verlichten een bakstenen muur met daaraan afbeeldingen van een wenteltrap en een fuctionele designtrap.

feb 2014

Winnaars Design Competition bekend!

Architectuurstudenten uit Rusland en uit Tsjechië zijn uitgeroepen tot de winnaars van de eerste editie van de EeStairs Design Competition.

Lees verder »
Een zomerverblijf met glazen wanden in Long Island, tegen een strakblauwe hemel. Ervoor ligt een tuin met begroeiing. Een zomerverblijf met glazen wanden in Long Island, tegen een strakblauwe hemel. Ervoor ligt een tuin met begroeiing.

okt 2013

Ter land

Aan de noordelijke kustlijn van Long Island (NY), aangrenzend aan de bekende Hamptons, heeft EeStairs voor een zomerverblijf verschillende trappen gerealiseerd. Een dubbele zwevende trap verbindt de drie verdiepingen met elkaar. Daarnaast is een buitentrap geplaatst om het beschutte dakterras te kunnen bereiken.

Lees verder »
Het luxe jacht MS Northlander op zee, met aan boord onder meer navigatieapparatuur en een zwembad. Het luxe jacht MS Northlander op zee, met aan boord onder meer navigatieapparatuur en een zwembad.

okt 2013

Ter zee

Trappen zijn een complex onderdeel in elk interieur. Met beperkte ruimte en aanzienlijke gewichtsbeperkingen, wordt het installeren van een trap in een superjacht helemaal een uiterst precieze en ingewikkelde klus. EeStairs laat u zien hoe de realisatie van haar trappen op enkele luxe jachten gebeurt.

Lees verder »
De Vauxhall toren in Zuid-Londen, met zicht op de stad en een brug over de Theems. De Vauxhall toren in Zuid-Londen, met zicht op de stad en een brug over de Theems.

okt 2013

En in de lucht

EeStairs brengt trappen naar een hoger niveau. Zo hebben we onlangs drie luxe wenteltrappen gerealiseerd in een penthouse van een prestigieuze toren in Vauxhall, Zuid-Londen. Deze toren is het hoogste residentiele gebouw in het Verenigd Koninkrijk.

Lees verder »
Een hand tekent met potlood een wenteltrap op een geruit oppervlak met daarop ook zwarte en roze letters. Een hand tekent met potlood een wenteltrap op een geruit oppervlak met daarop ook zwarte en roze letters.

okt 2013

Show your design skills!

Trappenspecialist EeStairs heeft recentelijk de EeStairs Design Competition online geopend. Een ontwerpwedstrijd voor studenten en jonge ontwerpers die geïnteresseerd zijn in architectuur, interieur, product design en andere technische gebieden.

Lees verder »
Een stalen wenteltrap met gesloten balustrades op een gietvloer in het bedrijfspand van Sanibell in Oud-Beijerland. Een stalen wenteltrap met gesloten balustrades op een gietvloer in het bedrijfspand van Sanibell in Oud-Beijerland.

okt 2013

EeSoffit wenteltrap bij Sanibell

Het nieuwe bedrijfspand van Sanibell met kantoren en een showroom is een bijzonder samenspel van een aantal gestucte, abstracte witte volumes. In opdracht van aannemer Staton Bouw en naar ontwerp van Architectenbureau Roos Ros heeft EeStairs hier een bijzondere trap gerealiseerd.

Lees verder »
Een wenteltrap met EeSoffit onderkant en glazen balustrades in een hal met rode loper en rode gordijnen. Een wenteltrap met EeSoffit onderkant en glazen balustrades in een hal met rode loper en rode gordijnen.

aug 2013

Nieuw by EeStairs: EeSoffit

Wegens overweldigend succes is EeStairs hard bezig om de productiecapaciteit te vergroten om binnen afzienbare tijd te kunnen voldoen aan de grote vraag naar onze nieuwste uitvinding. Waar voorheen stucwerk nagenoeg de enige optie was om de onderkant van een trap mee af te werken, heeft EeStairs hier nu een nieuwe revolutionaire afwerking voor uitgevonden: het alternatief heet EeSoffit.

Lees verder »
Glazen traptreden in een hal met plafondverlichting en een hanglamp in de vorm van een pluizenbol. Glazen traptreden in een hal met plafondverlichting en een hanglamp in de vorm van een pluizenbol.

jun 2013

Exclusiviteit met glazen trappen

EeStairs glazen trappen geven een sfeer van exclusiviteit en elegantie aan elke locatie. Of ze nu geplaatst worden in een commerciële of industriële omgeving of in een modern huiselijk interieur; de slanke look en de strakke lijnen van de glazen treden zorgen voor een overweldigende indruk.

Lees verder »
Balustrades met celmotief op een dakverdieping met houten vloer en houten balken, glazen vloerplaten en een deur. Balustrades met celmotief op een dakverdieping met houten vloer en houten balken, glazen vloerplaten en een deur.

mei 2013

Helical Cells™

EeStairs® heeft recent dit bijzondere Cells™ ontwerp voorgesteld voor een omgebouwde, Eco-vriendelijke schuur in het hart van Engeland. Behalve de trap hebben wij ook de gebogen glazen brug ontworpen. De brug is ook voorzien van een Cells™ balustrade met LED verlichting geïntegreerd in de handregel.

Lees verder »
Een wenteltrap tussen gestuukte plafonds. Ook zijn er personen, een fotolijst en de verlichting van een nooduitgang zichtbaar. Een wenteltrap tussen gestuukte plafonds. Ook zijn er personen, een fotolijst en de verlichting van een nooduitgang zichtbaar.

mei 2013

Glazen balustrades nu met KOMO attest

Na hard werken aan veiligheid en kwaliteit en eerder ontvangen nationale en internationale keurmerken mag EeStairs vanaf nu een KOMO attest voor glazen balradesystemen uit de TransParancy 1-01 serie voeren.

Lees verder »
Cornelis van Vlastuin van EeStairs zit lachend aan zijn bureau, met daarop een toetsenbord en beeldscherm. Cornelis van Vlastuin van EeStairs zit lachend aan zijn bureau, met daarop een toetsenbord en beeldscherm.

mrt 2013

Kijkje in de EeStairs keuken

Recent is er een korte videoreferentie opgenomen over de dienstverlening van PDR public relations. Dit leuke filmpje geeft ook een klein kijkje in de EeStairs Keuken.

Lees verder »
Een kantoorruimte met banken en fauteuils, een glazen pui, een wenteltrap en zicht op auto's. Een kantoorruimte met banken en fauteuils, een glazen pui, een wenteltrap en zicht op auto's.

mrt 2013

Creative by EeStairs

EeStairs is een innovatief bedrijf dat steeds probeert met nieuwe ontwerpen te komen. Zo zijn we bezig geweest met nieuwe mogelijkheden voor ons Cells design.

Lees verder »
Een RVS spiltrap in een appartement in Parijs, met naast wit gestuukte muren ook Velux ramen. Een RVS spiltrap in een appartement in Parijs, met naast wit gestuukte muren ook Velux ramen.

mrt 2013

Service by EeStairs

Voor projecten waar esthetiek en topkwaliteit een hoge prioriteit hebben bent u bij EeStairs aan het goede adres. Zo konden we van waarde zijn bij een project in de "Gouden Driehoek" in Parijs.

Lees verder »
Een steektrap omgeven door een gestuukte kokervorm, op een donkere houten vloer en bij een rij ramen. Een steektrap omgeven door een gestuukte kokervorm, op een donkere houten vloer en bij een rij ramen.

mrt 2013

Concepts by EeStairs

Een trap wekt fascinatie op. Bewondering, als perfecte combinatie van functionaliteit en design. Explore the edge between Stairs and Art. Met Concepts by EeStairs.

Lees verder »
Witte letters op een foto van een glazen balustrade, met daarachter paarsrode verdiepingsranden en ramen. Witte letters op een foto van een glazen balustrade, met daarachter paarsrode verdiepingsranden en ramen.

feb 2013

Nieuw: EeStairs bestekteksten

EeStairs biedt architecten expertise en vakmanschap. Denk bij voorbeeld aan het ondersteunen bij het ontwerp of het geven van advies op het gebied van budget en haalbaarheid. En vanaf heden ook bij het schrijven van een bestek, met de EeStairs bestekteksten.

Lees verder »
Een eikenhouten bordestrap bij een bakstenen muur, boven een doorkijk op een living met daarin een stoel. Een eikenhouten bordestrap bij een bakstenen muur, boven een doorkijk op een living met daarin een stoel.

feb 2013

Zwevende trap in omgebouwde schuur

Recent heeft EeStairs een project opgeleverd bij een echtpaar in Berkshire [UK]. De trap bestaat uit zowel zwevende als gesloten treden. Een uitnodigende trap op maat gemaakt voor een mooie familiewoning.

Lees verder »
De wenteltrap in schoenenzaak Shuz by Schmit, met daarin ook houten scheidingswanden en een leren bank. De wenteltrap in schoenenzaak Shuz by Schmit, met daarin ook houten scheidingswanden en een leren bank.

okt 2012

Trap als enige optische verbinding

Voor de winkelinrichting van schoenenzaak Shuz by Schmit in Veenendaal ontwikkelde WSB interieurbouw een luchtig en transparant ontwerp. In het ontwerp zijn geen pilaren gebruikt, hierdoor is de uitnodigende wenteltrap de enige verbinding tussen de twee verdiepingen van de winkel. Voor de realisatie van de trap schakelde het bedrijf EeStairs in.

Lees verder »
Cornelis van Vlastuin, Willem Heyligers en Mehmet Aydin voor een houten wand met een klok als award. Cornelis van Vlastuin, Willem Heyligers en Mehmet Aydin voor een houten wand met een klok als award.

okt 2012

Wederom Mooiste Trap in Amsterdam

Architect Willem Heyligers en werkorganisator Mehmet Aydin ontvingen de award voor de Mooiste Trap van het Jaar uit handen van initiatiefnemer van de verkiezing Cornelis van Vlastuin. De titel is toegekend aan de trap die is gerealiseerd in het gebouw van de RBS in Amsterdam. Via sociale media spraken liefhebbers van trappen hun voorkeur uit voor één van de genomineerde trappen.

Lees verder »
Een open glazen steektrap met ernaast een wand met led-verlichting in het kantoorgebouw van Vodafone.  Een open glazen steektrap met ernaast een wand met led-verlichting in het kantoorgebouw van Vodafone.

aug 2012

Trappen illustreren merk Vodafone

De kantoorruimten van Vodafone in Amsterdam zijn volledig opnieuw ontwikkeld en ingericht door OCS Workplaces. In het ontwerp zijn de merk- en kernwaarden van de telecomprovider duidelijk herkenbaar. De kernwaarden global, hightech en sustainable komen in het hele interieur tot uiting. Voor de realisatie van de trappen werkte OCS Workplaces samen met EeStairs.

Lees verder »
Een spiltrap met walnotenhouten treden en wit gepoedercoate balustrade met celmotief in een appartement in Le Havre. Een spiltrap met walnotenhouten treden en wit gepoedercoate balustrade met celmotief in een appartement in Le Havre.

jun 2012

Cells by EeStairs: De trap als functioneel en persoonlijk kunstwerk

Cells® is een organische, stalen balustrade systeem uit onze Standard Designs serie. Dankzij het flexibele systeem kan het ontwerp volledig afgestemd worden op regelgeving en de wensen van de klant. Elke Cells® trap is daardoor uniek en kan worden beschouwd als kunstwerk.

Lees verder »
Een steektrap en een wenteltrap, voor de glazen pui van gebouw Port City van Havenbedrijf Rotterdam. Een steektrap en een wenteltrap, voor de glazen pui van gebouw Port City van Havenbedrijf Rotterdam.

mei 2012

Unieke wenteltrap Benthem Crouwel Architecten

EeStairs plaatste in het gebouw Port City van het havenbedrijf in Rotterdam een groot aantal unieke balustrades langs de betonnen wenteltrappen. Met name de grote hoogte waarop de balustrades zijn geplaatst en de gebogen vorm van het glas maakten dit project tot een bijzondere uitdaging. Vanaf de buitenkant van het gebouw is de trap goed zichtbaar waardoor het gebouw een futuristische uitstraling heeft.

Lees verder »
Glazen balustrades met notenhouten trapleuningen, langs een wenteltrap met natuurstenen treden voor een wit gestuukte muur. Glazen balustrades met notenhouten trapleuningen, langs een wenteltrap met natuurstenen treden voor een wit gestuukte muur.

mrt 2012

TransParancy by EeStairs: Ervaar de finesse van glazen balustrades

Stijlvol, elegant, een optimaal gevoel van vrijheid. Glas biedt u volop mogelijkheden, die prachtig samenkomen binnen de TransParancy balustrades van EeStairs. Kies voor de veelzijdigheid van glas en met EeStairs geeft u finesse aan elke omgeving!

Lees verder »
Dick Cluistra, Mark Fuller en de bewoonster van PatioVilla in Amsterdam voor een palm en bordestrap. Dick Cluistra, Mark Fuller en de bewoonster van PatioVilla in Amsterdam voor een palm en bordestrap.

feb 2012

Mooiste Trap van het Jaar in Amsterdam

Elk jaar houdt EeStairs een verkiezing onder unieke en innovatieve trappen uit het afgelopen jaar. Voor deze editie waren er 4 bijzondere trappen genomineerd voor de eervolle titel die EeStairs in december voor de elfde keer heeft uitgereikt. De online verkiezing via Facebook en trappen.info wees een overduidelijke winnaar aan: de trap in de PatioVilla in Amsterdam is de Mooiste Trap van het Jaar.

Lees verder »
De bordestrap in het pand van RBS. Ook de trapboom, hanglamp en glazen pui zijn zichtbaar. De bordestrap in het pand van RBS. Ook de trapboom, hanglamp en glazen pui zijn zichtbaar.

okt 2011

Recent opgeleverd : The Royal Bank of Scotland te Amsterdam

Samen met BAM gebouwservices uit Amsterdam heeft EeStairs een serie trappen gerealiseerd voor het kantoor van The Royal Bank of Scotland in Amsterdam.

Lees verder »
Een screenshot van de website van Stylepark, met daarop tekstkaders en foto's van zwevende en ruimtebesparende trappen. Een screenshot van de website van Stylepark, met daarop tekstkaders en foto's van zwevende en ruimtebesparende trappen.

okt 2011

Stylepark en EeStairs brengen design naar grotere hoogte

EeStairs is altijd op zoek naar manieren om potentiele klanten en ontwerpers wereldwijd te bereiken en heeft hiervoor in Stylepark een goede partner gevonden.

Lees verder »
Een zwart-witfoto van Dianne Davelaar, office assistant van de directie en het management van EeStairs. Een zwart-witfoto van Dianne Davelaar, office assistant van de directie en het management van EeStairs.

okt 2011

Wij stellen u voor aan

Office assistant Dianne Davelaar. Als office assistant ontzorgt zij directie en management, maar staat zij ook klaar voor alle medewerkers. Dianne werkt bij EeStairs sinds augustus 2010.

Lees verder »
Zonnebrillen, een poster, een plafond met verlichting en langs de houten wand een zwevende trap. Zonnebrillen, een poster, een plafond met verlichting en langs de houten wand een zwevende trap.

jun 2011

Designtrappen in retailprojecten

Een goede uitstraling en routing van een winkel en daarmee een hoog rendement hangt af van verschillende factoren. De uitwerking en het samenspel van de verschillende interieur elementen bepalen voor een groot gedeelte de waardering en het succes van een winkel. De exclusieve trappen van EeStairs kunnen hierin een belangrijke rol spelen.

Lees verder »
Een houten zwevende spiltrap met RVS balustrade met knieregels en tussenbordes. Door de glazen gevel zijn parkeerplaatsen zichtbaar Een houten zwevende spiltrap met RVS balustrade met knieregels en tussenbordes. Door de glazen gevel zijn parkeerplaatsen zichtbaar

jun 2011

Standard Design: Moon trap

Na Standard Designs als de 1m2 trap, Cells Design en onze TransParancy 1-03 serie komt EeStairs met een nieuw Standard Design op de markt: de Moon Trap. Net als bij alle Standard Designs is de Moon Trap een betaalbaar bestaand design. Hiermee probeert EeStairs in te spelen op de wens van klanten om een designtrap te realiseren voor een beperkter budget.

Lees verder »
Senior installer Henry Kok in een zwart poloshirt met print, voor een glazen trap met glazen balustrade. Senior installer Henry Kok in een zwart poloshirt met print, voor een glazen trap met glazen balustrade.

jun 2011

Wij stellen u voor aan:

Senior installer Henry Kok. Als een van de installers installeert hij alles wat bij EeStairs de werkplaats uitgaat, zoals onder andere trappen, balustrades en vides. Henry werkt bij EeStairs sinds december 2007.

Lees verder »
Een zwevende kwartstrap met houten treden en trapverlichting in een hal met een deur en radiator. Een zwevende kwartstrap met houten treden en trapverlichting in een hal met een deur en radiator.

mrt 2011

Recent opgeleverd in Spanje

Samen met de heer en mevrouw Dijkman Dulkes heeft EeStairs onlangs deze trap gerealiseerd in hun vakantieverblijf in Spanje.

Lees verder »
De trap in het Amsterdamse advocatenkantoor De Brauw Blackstone Westbroek N.V., ontworpen door architectenbureau Erick van Egeraat. De trap in het Amsterdamse advocatenkantoor De Brauw Blackstone Westbroek N.V., ontworpen door architectenbureau Erick van Egeraat.

mrt 2011

De Mooiste Trap bij The Rock

Op vrijdag 25 februari reikte Cornelis van Vlastuin, Creative Director van EeStairs de prijs ‘Mooiste Trap van het Jaar’ opnieuw uit.

Lees verder »
Een uitsnede van de pagina van Facebook, met blauw-wit logo en een invulveld voor een e-mailadres. Een uitsnede van de pagina van Facebook, met blauw-wit logo en een invulveld voor een e-mailadres.

mrt 2011

Volg EeStairs op Facebook!

Met ruim een half miljard gebruikers (circa 7% van de wereldbevolking) blijkt Facebook onwaarschijnlijk krachtig. Met een eigen Facebook-profiel (...)

Lees verder »