Een hekwerk met een RVS handleuning op balusters met vulling van blank gelaagd veiligheidsglas

Exclusieve balustrades

Een balustrade moet u beschermen tegen vallen. Dat staat voorop. Toch kijken we bij EeStairs graag verder. Want waarom zou een balustrade niet veilig én mooi kunnen zijn? U heeft volop keuze. In materiaal, kleur, vorm en stijl.

EeStairs® balustrades kunnen worden toegepast als onderdeel van een trap. Maar ze horen daar niet per definitie bij. EeStairs ziet een balustrade dan ook vooral als een zelfstandig object. Als mooie aanvulling op de ruimte. Thuis, maar ook in een winkel, kantoor of openbaar gebouw.  De keuze van het materiaal speelt daarbij een belangrijke rol. Net als de uitvoering en de afwerking. Daarom is EeStairs betrokken bij alle fases van het proces, zowel bij het ontwerp als bij de productie en montage.

Lees verder»

EeStairs heeft vele gepatenteerde balustradesystemen die toepasbaar zijn in veel situaties. De meest eenvoudige variant is een rechte balustrade die niet stijgt. Al kan juist een gebogen balustrade, stijgend langs een trap uw interieur naar een hoger plannen tillen. Hetzelfde geldt voor het materiaal. Zo geeft roestvrij staal, al dan niet in combinatie met glas, een balustrade een meer exclusieve uitstraling. Uiteraard is ook een uitvoering in gewoon staal mogelijk. Wellicht wat minder bijzonder, maar wel goedkoper.

Ook met de afwerking kunt u veel kanten uit. Poedercoating vormt bijvoorbeeld een meer luxe variant op schilderwerk. Buitenshuis pakt een volbad verzinkte balustrade erg mooi uit. En gaat u voor echt exclusief? Dan biedt het glasparel stralen of borstelen van een RVS balustrade een prachtig resultaat.

In onderstaand overzicht ziet u alle EeStairs® balustrades. De adviseurs van EeStairs vertellen u tijdens een vrijblijvend adviesgesprek in onze studio uiteraard graag meer over de mogelijkheden. Voor onze business partners zijn er ook licenties te verkrijgen.

Vanaf € 150 p/m*

419 resultaten
| Actieve filters: