Een houten gesloten muizentrap met houten handleuning belopen door een vrouw met bruine laarzen

Design trappen

Een mooie EeStairs® trap geeft een ruimte een bijzondere uitstraling. Fascinerend, prachtig in lijn met de architectuur. Als sieraad voor woning, kantoor of winkel. EeStairs zoekt naar het ontwerp dat zowel past in de omgeving als ook bij het imago en de wensen van de opdrachtgever. Dat doen we op basis van creativiteit, expertise en ervaring, zonder de functie van een trap uit het oog te verliezen.

Door de vele mogelijkheden in vorm, materiaal en toepassing kunnen prijzen van trappen uiteenlopen. Om u daar alvast meer inzicht in te geven, werkt EeStairs volgens 3 categorieën. Zo kunt u binnen ‘Standard Design’ kiezen uit ons ruime aanbod aan betaalbare bestaande trapontwerpen. Maatwerk voor uw specifieke wensen leveren we met trappen die vallen onder ‘Custom Design’.  En bent u architect of aannemer en is het ontwerp al gereed? Dan levert EeStairs u als partner graag een ‘Co-Creation’ product.

Kortom, bij EeStairs kunt u voor zowel ontwerp, realisatie en montage terecht.

Lees verder»

Bij het ontwerp voor een EeStairs® trap staan de wensen van de klant voorop, al dan niet voorzien van een taakstellend budget. Dankzij een ruim aanbod aan ontwerpen en mogelijkheden levert EeStairs u de trap die u in gedachten heeft. Past bijvoorbeeld een open trap fraai bij uw interieur, of komt juist een gesloten of zwevende trap goed tot z’n recht?

Met een trap van EeStairs kunt u vele kanten uit. De meest eenvoudige trappen zijn de steektrap en de spiltrap. Wanneer uitgevoerd in staal worden deze vaak toegepast als vluchttrappen. Deze functionele trappen zijn het meest gunstig in prijs, maar hebben nauwelijks karakter. Als hoofdtrap voert EeStairs de steektrap en de spiltrap echter uit als stalen modellen, met bijvoorbeeld houten treden. Dat levert een trap op die gebruiksgemak voorop stelt, zonder dat dit ten koste gaat van een mooie uitstraling. Combineert u RVS met natuursteen of glas, dan krijgen deze trappen al snel een meer exclusieve uitstraling. Het is maar net waar uw voorkeur naar uitgaat.

Gaat u liever voor een van onze exclusieve trappen? Dan is de wenteltrap daarvan een prachtig voorbeeld. Ook hier bepaalt het materiaal mede de prijs van de trap.  Zo is een stalen wenteltrap met houten treden gunstiger in prijs, terwijl materialen als RVS, glas of natuursteen het ontwerp tot een schitterende blikvanger maken.

In onderstaand overzicht ziet u alle EeStairs® trappen. Wilt u hierover meer informatie? Dan vertellen de adviseurs van EeStairs u tijdens een vrijblijvend adviesgesprek in onze studio graag meer over de mogelijkheden.

Vanaf € 4.000*

650 resultaten
| Actieve filters: